Magic Musical

Share This

Magic Musical

PREMIJERA
Magic Musical, s Mijom Negovetić, Lisinski 18.11.2017.

 Posjeti službenu internet stranicu.

Magic Musical dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. Jezične teme obrađene su kroz toplu priču i glazbenu čaroliju. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, klinci će, u režiji Davida Petrovića naučiti mnoge riječi, fraze i situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će vas uvući u čaroliju.
Glazbu će u živo izvoditi Orkestar mladih glazbenika (OMG) iz Zagreba kojim će ravnati autor glazbe Olja Dešić, a kojem će pomoći i mladi dirigent Maro Rica.

Kroz ovaj zabavni show u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Izgubivši štapić, čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji sreće Čarobnjaka i pomaže mu kroz ovu avanturu. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić).
Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije.

Ansambl u dvorani hotela Neboder u Rijeci vrijedno priprema ovu predstavu, vježbaju se plesne koreografije Martine Hrlić Rogić koju, uz glumce i pjevače, izvode djeca članovi plesne grupe Flame uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić.
Snimaju se glazbeni aranžmani te kadrovi za video projekcije!
Izrađuje se scenografija i rekviziti, gradi se pozornica, priprema se orkestar!

Podsjetimo, Magic Musical je nastao u produkciji Studija Maraton koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla “Sušak, Sušak” i škole stranih jezika Linguae.

Premijera će se održati 18. studenog 2017. u 19:30 u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Ulaznice možete kupiti na blagajnama Lisinskog ili online putem www.ulaznice.hr, a više informacija pratite na službenoj Facebook stranici i na www.magicmusical.info

U glavnim ulogama:

Mali Div: Mia Negovetić
Čarobnjak: David Petrović
Sestrica: Anamaria Brižan
Travko: Nataša Tepša
Mravko: Lorena Vulić

Produkcija
Autor glazbe: Olja Dešić
Autori priče: David Petrović/ Olja Dešić
Po ideji: Andrej Škedel/Tamara Dorčić
Koreografija: Martina Hrlić Rogić
Scenografija, kostimografija: Nisa Hrvatin Petrović
Oblikovanje svjetla: Sven Jelović
Video produkcija: Branimir Rogoznjan
Grafički dizajn: Nisa Hrvatin Petrović i Iva Kosović
Režija: David Petrović
Inspicijent: Nataša Tonković
Pomoćna animatorica: Nina Perić Dešić
Asistenti tona: Matko Margan, Matko Basara
Make-up: Romana Poropat
Produkciju osnažila: Promologistika d.o.o.
Producent: Olja Dešić, za Studio Maraton.

Magic Musical 14. listopada u Toulousu

Posted by on ruj. 26, 2018 in Magic Musical, Organizacija, Produkcija, Vijest | 0 comments

Magic Musical 14. listopada u Toulousu

Jako smo ponosni, uzbuđeni i počašćeni!

Sredinom listopada cijela Magic Musical ekipa na nekoliko dana seli u Toulouse, a Théâtre Musical de Pibrac, glazbeni teatar iz francuskog Pibraca jedva nas čeka ugostiti! Samo za tu prigodu glavni glumci su naučili francuski, pa je tako Magic Musical postao trojezični hrvatsko – englesko – francuski mjuzikl, a kako bi na pravi način promovirali hrvatsku kulturu, pomoći će nam i Ministarstvo vanjskih poslova RH!

Rendez-vous à Pibrac!

Lisinski pun čarolije!

Posted by on ožu. 20, 2018 in Edukacija, Magic Musical, Organizacija, Produkcija, Vijest | 0 comments

Lisinski pun čarolije!

Fantastičan nastup Magic Musicala u Lisinskom! – Hamar Media

Nakon što su mjesecima radili na hvalevrijednom projektu, ekipa Magic Musicala je još jednom pokazala kako se to radi na daskama koje život znače. U prepunoj dvorani Lisinski, zabavljali su i velike i male te su nas podsjetili koliko je važno biti dijete i da se kroz zabavu najviše može naučiti.

Magic Musical – Lisinski

Probe i izvedba. Foto by @[840507555:2048:Sandra Polić Živković]

Magic Musical – s Mijom Negovetić!

Posted by on velj. 12, 2018 in Edukacija, Magic Musical, Organizacija, Produkcija, Vijest | 0 comments

Magic Musical – s Mijom Negovetić!

ZAGREBAČKA PREMIJERA U LISINSKOM 17.3.2018.

Magic Musical, s Mijom Negovetić

 

Posjeti službenu stranicu

 

 

Magic Musical dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. Jezične teme obrađene su kroz toplu priču i glazbenu čaroliju. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, klinci će, u režiji Davida Petrovića naučiti mnoge riječi, fraze i situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović  potpuno će vas uvući u čaroliju.

 

Kroz ovaj zabavni show u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Izgubivši štapić, čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu kroz ovu avanturu. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić).

Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije.

 

Više informacija pratite na službenoj Facebook stranici i na www.magicmusical.info

 

U glavnim ulogama:

 

Mali Div: Mia Negovetić

Čarobnjak: David Petrović

Sestrica: Anamaria Brižan

Travko: Nataša Tepša

Mravko: Lorena Vulić

Pomoćna animatorica: Nina Perić Dešić

 

Produkcija

Autor glazbe: Olja Dešić

Autori priče: David Petrović/ Olja Dešić

Po ideji: Andrej Škedel/ Tamara Dorčić

Koreografija: Martina Hrlić Rogić

Scenografija, kostimografija: Nisa Hrvatin Petrović

Oblikovanje svjetla: Sven Jelović

Video produkcija: Branimir Rogoznjan

Grafički dizajn: Nisa Hrvatin Petrović/ Iva Kosović

Režija: David Petrović

Inspicijent: Nataša Tonković

Asistenti tona: Matko Margan/ Matko Basara

Make-up: Romana Poropat

Producent: Olja Dešić, za Studio Maraton.

 

 

Magic Musical: osvrti na premijeru i reprizu.

Posted by on pro. 11, 2017 in Edukacija, Magic Musical, Vijest | 0 comments

Magic Musical:  osvrti na premijeru i reprizu.

” FOTO: Izveden Magical Musical s Mijom Negovetić – Zabavna kazališna igra za cijelu obitelj @ Opatija | PodUckun.net | Najbolji pogled na naš kraj – Kvarner, Liburnija, Rijeka, Istra

PodUckun.net | Najbolji pogled na naš kraj – Opatija, Lovran, Kršan, Mošćenička Draga, Mošćenice, Brgud, Lupoglav, Lanišće, Volosko, Brseč, Veprinac, Ičići, Ika, Kastav, Rupa, Poljane, Lovranska Draga, Liganj, Dobreć, Matulji, Rijeka, Viškovo, Plomin


Magic Musical i na reprizi oduševio publiku ! – Hamar Media

“We are ready to open the doors in the hall Za njih nam treba the smallest key of all! Every corner needs to be explored! Only the toilet – we shall not! Svaki kutak premećemo, jedino wc – nećemo..” …veselo pjeva Mia Negovetić, Mali Div (Small Giant) u plesnoj, raspjevanoj i zabavnoj “marypoppinsovskoj” ulozi bez…

Šareni svijet Magic Musical doživio ovacije, repriza danas ! – Hamar Media

“When there are kindness and friendship in the air, the magic is also there” kažu stihovi jednog od songova u izvođenju Mie Negovetić i veselog ansambla predstave “Magic Musical” u produkciji Studija Maraton i Linguae koja je imala iznimno uspješnu premijeru 8.12.2017. u Centru Gervais u Opatiji. Šareno je to emocijama ispunjeno iskustvo…

Premijera “Magic Musical”: mjuzikl baš po mjeri oduševljene dječje publike :: HRT – Radio Rijeka

Premijera vesele, glazbene, edukativne, dvojezične priče za djecu “Magic Musical” autorskog dvojca Olja Dešić – David Petrović, usprkos kišnom vremenu, posve je ispunila dvoranu opatijskog Gervaisa. Riječ je o produkciji Studija Maraton iz Rijeke.

MAGIC MUSICAL: premijera i repriza Centar Gervais 8. i 10.12.2017.

Posted by on pro. 8, 2017 in Magic Musical, Vijest | 0 comments

MAGIC MUSICAL: premijera i repriza Centar Gervais 8. i 10.12.2017.

Zbog velikog interesa publike…
♫ MAGIC MUSICAL ♫ s Mijom Negovetić
održat će se JOŠ JEDNOM u…
NEDJELJU, 10.12.2017. u 18.30 sati / Centar Gervais, Opatija

Hvala Vam! ♥

►Magic Musical dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. Jezične teme obrađene su kroz toplu priču i glazbenu čaroliju. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, klinci će, u režiji Davida Petrovića naučiti mnoge riječi, fraze i situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će vas uvući u čaroliju.

▼Kroz ovaj zabavni show u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Izgubivši štapić, čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu kroz ovu avanturu. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić).
Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije.

◄Ansambl u dvorani hotela Neboder u Rijeci vrijedno priprema ovu predstavu, vježbaju se plesne koreografije Martine Hrlić Rogić koju, uz glumce i pjevače, izvode djeca članovi plesne grupe Flame uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić.
Snimaju se glazbeni aranžmani te kadrovi za video projekcije!
Izrađuje se scenografija i rekviziti, gradi se pozornica!

Podsjetimo, Magic Musical je nastao u produkciji Studija Maraton koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla “Sušak, Sušak” i škole stranih jezika Linguae.

▲Cijena ulaznice: 70,00 kuna
Cijena ulaznice za djecu do 14 god.: 50,00 kuna / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

■Prodajna mjesta: Festival Opatija (Zert bb, Opatija), Dallas Music Shop (Splitska 2A, Rijeka), Foto Revija (Užarska 28, Rijeka) te ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr ili online putem
www.mojekarte.hr

●Više informacija na www.magicmusical.info

U GLAVNIM ULOGAMA:
Mali Div: Mia Negovetić
Čarobnjak: David Petrović
Sestrica: Anamaria Brižan
Travko: Nataša Tepša
Mravko: Lorena Vulić
Pomoćna animatorica: Nina Perić Dešić

PRODUKCIJA:
Autor glazbe: Olja Dešić
Autori priče: David Petrović/ Olja Dešić
Po ideji: Andrej Škedel/ Tamara Dorčić
Koreografija: Martina Hrlić Rogić
Scenografija, kostimografija: Nisa Hrvatin Petrović
Oblikovanje svjetla: Sven Jelović
Video produkcija: Branimir Rogoznjan
Grafički dizajn: Nisa Hrvatin Petrović/ Iva Kosović
Režija: David Petrović
Inspicijent: Nataša Tonković
Asistenti tona: Matko Margan/ Matko Basara
Make-up: Romana Poropat
Producent: Olja Dešić, za Studio Maraton.