Tags

Related Posts

Share This

Maratonovih 11 s Mijom Negovetić – USKORO

Maratonovih 11 je zabavno glazbeno scensko djelo i završna produkcija Studio Maraton Tečajeva.
Nastavak je to prošlogodišnje uspješne predstave Maratonovih 10, održane povodom 10 godina Studio Maraton Tečajeva u Centru Zamet.

U glavnoj je ulozi Mia Negovetić i još pedesetak polaznika Studija Maraton u školskoj godini 2018./2019., te članova Maraton banda i Čička Muzička. Sve se izvodi uživo. Polaznike će do cilja voditi njihovi mentori, te autor scenarija Olja Dešić, koji također i režira, Olivera Baljak koja priprema mlade glumce, te koreografkinja Martinu Hrlić Rogić.

U predstavi pjevaju, glume, sviraju i plešu svi uzrasti i smjerovi Studija Maraton. Više od pedeset polaznika u raznim ulogama ispričat će kako je to Baba Đemfiks (Mia Negovetić) postala tako isfrustrirana i nemoguća, kako je dospijela u zatvor i što sanja? Radnja je smještena u doba grofova koji su vladali Trsatskom Gradinom, jer Baba Đemfiks je nekad bila – princeza? Hm. No, vidjet ćete i sami.

Mentori pjevača, glumaca, svirača i plesača Studija Maraton su Nataša Tonković, Žanil Tataj, Zvonimir Radišić, Anamaria Brižan, Matko Basara, Branimir Gazdik, Dino Ivelja, Olivera Baljak, Martina Hrlić Rogić i svi oni pripremaju svoje polaznike za ovaj spektakl!
Originalnu priču napisali su za Maratonovih 10 David Petrović i Olja Dešić, a Dešić je nastavio “sagu o Babi” i time će ova priča dobiti svoj konačni kraj!

A vi, koji dolazite na M11, obavezno pogledajte M10 svake nedjelje na Studio Maraton You Tube kanalu
Prva epizoda Maratonovih 10 već je doživjela svoju premjeru, a druga epizoda slijedi u nedjelju 26.5.2019. u 20 sati!

Pratite nas sve do Maratonovih 11…